Mentorenwerving

Stichting De BeGIN zet zich in om voor nieuwe geneeskunde en biomedische wetenschappen studenten een legendarische introductieweek neer te zetten. Dit doen we door vette activiteiten te organiseren, maar ook door de beste mentoren te werven! Zijn jullie geïnteresseerd om nieuwe studenten de beste introductie van hun leven te geven? Lees dan verder en houd deze pagina dan goed in de gaten!

Mentor worden doe je niet alleen, maar dat doe je samen. In een groepje van vijf personen zul je drie sollicitatie rondes langs moeten gaan om aan de slag te kunnen tijdens de introductie. Deze sollicitatierondes zijn er om de leukste, maar ook de allerbeste mentoren te krijgen! De eerste sollicitatie ronde is het inleveren van een brief. In de tweede sollicitatieronde zullen er casussen aan jullie voorgelegd worden en in de laatste ronde staat de creatieve uitspatting centraal.

Zijn jullie net zo enthousiast als dat wij zijn? Solliciteer dan! De belangrijke data voor mentoren staan in de agenda, houd deze data allemaal vrij! Neem daarnaast de onderstaande documenten goed door, zo kunnen jullie de beste sollicitatie neerzetten!