De BeGIN

Wie wij zijn? Wij zijn Stichting De BeGIN! Wij zijn een groep onafhankelijke studenten en ons voornaamste doel is om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de volgens ons mooiste periode van je leven: de studententijd aan onze medische faculteit. Dit doen we door voor jou vijf leuke, grappige, spontane mentorouders te kiezen, waar je samen met vijftien tot twintig andere, net zo enthousiaste aankomend studenten de week mee doorbrengt. Tijdens deze week leer je de faculteit, de stad én het uitgaansleven van Nijmegen kennen en zul je ongetwijfeld vriendschappen voor de rest van je studie en misschien wel je leven vormen. Meer weten over de introductieweek? Klik dan hier!


Na de introductie gaat het studeren dan toch echt beginnen. Na een paar weken verlangen we echter alweer terug naar die ontspannen week vol plezier en vermaak. Om jullie daarin tegemoet te komen organiseren we de Uittro. Dit is het perfecte moment om samen met je groepje de introductie nog één keer te herbeleven. De dag begint met een maaltijd in de kantine, waarna je na een drankje in Café de Aesculaaf de leukste spellen en activiteiten zult meemaken in kroegen, verspreid door heel de stad. Alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met een spetterend feest in de sociëteit van N.S.V. Ovum Novum. Kortom, een avond om nooit te vergeten!


Ben je dan na de introductieweek en de Uittro eindelijk van ons af? Zeker niet! Halverwege het jaar vinden wij het namelijk hoog tijd voor een welverdiende pauze. Voor de liefhebbers uit het eerste jaar (en dat zijn er meestal een hele hoop) zetten we een fantastisch weekend neer: Breekweekend. Samen met al je vrienden feesten, chillen en spelletjes doen; wat wil je nog meer?


Veel liefs,

Annick Hendriks – Coördinator

Koot van Gurp – Secretaris

Tom Laverman – Penningmeester

Maud Leidekker – Promotie Senior

Luca Cox – Promotie Junior

Max Rudolfus van Hulten – Breekweekend Senior

Hanna van den Brink – Breekweekend Junior

Sarah Kaandorp – Cabaret


Heb je vragen of wil je meer weten? Volg ons op de volgende platformen:

Bij dringende vragen is onze coördinator te bereiken:

Instagram: @de_beginsta
Facebook: De BeGIN

Telefoon: +31628583942 Email: info@debegin.nl